Boka ett kostnadsfritt möte idag!

TJÄNST

WEBBUTVECKLING

Att ha en stilren, funktionell och välutvecklad sida är väldigt viktigt för en verksamhet i dessa tider. Många kunder interagerar för första gången med en verksamhet genom webbsidan. Ett företags webbsida är ett företags digitala skyltfönster. En professionell sida bygger inte bara tillit för ett företag utan stärker även varumärket. För många verksamheter kan det även leda till en markant ökning i omsättning. 

webbutveckling

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

WordPress

WordPress är ett system som används för att bygga och hantera webbsidor. Vi är experter på WordPress och kan bygga allt från simpla, informativa webbsidor till avancerade webbshoppar med WordPress. Fördelen med WordPress är att vi kan bygga och underhålla webbsidor till ett mycket bra pris.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

ReactJS

ReactJS är ett JavaScript bibliotek och används framför allt för projekt som kräver avancerad funktionalitet. Oftast används ReactJS för att bygga webbapplikationer av olika slag. För sidor som kräver integration med backend services eller med krav på specialfunktionalitet som inte går att implementera med WordPress så använder vi ReactJS. 

SÄKERHET OCH PRESTANDA

Alltid hos COIO

Vi använder oss endast av högkvalitativa servrar med skydd mot virus och malware med hjälp av Immunify360. Vår serverpartner övervakar servrarna dygnet runt vilket garanterar en tillgänglighet och upptid i världsklass. Våra webbservrar är optimerade för WordPress vilket gör att WordPress sidor hos oss blir cirka 30% snabbare än hos andra.

TILLVÄGAGÅNG

Hur går det till?

STEG 1

Uppstart

Vi börjar med att se över era behov och önskningar kring en sida. I det första steget mot en levererad webbsida går vi igenom och skapar en kravspecifikation tillsammans. I detta steg tar vi fram designen för webbsidan.

STEG 2

Produktion

Produktionssteget inkluderar implementering av webbsidan och förberedelse för lansering. Innan produktionen startar behöver vi bli försedda med texter och bilder(om vi inte tar bilderna själva). 

STEG 3

Testning & förbättring

Vi visar upp sidan vi utvecklat, tar emot feedback och förbättrar ytterligare. Detta gör vi iterativt tills sidan är redo för lansering.  

STEG 4

Lansering

Under steg 4 allokerar vi utrymme och resurser på våra säkra och snabba servrar för att sedan koppla ihop er domän med den utvecklade webbsidan.

KOM IGÅNG

Kontakta oss för att komma igång

COIO är ett företag som erbjuder tekniska lösningar för såväl stora som små företag. Vi har en bred och djup teknisk kompetens inom programmering och grafisk design. 

Kontakt

Copyright © 2021 All Rights Reserved

Vi använder cookies för att förbättra vår sida.