Boka ett kostnadsfritt möte idag!

TJÄNST

SOCIALA MEDIER

En majoritet av alla vuxna människor interagerar med sociala medier regelbundet. Många användare kommer i kontakt med företag via sociala medier. Detta utgör en stor möjlighet för företag att marknadsföra sig själva. Många företag har inte kompetensen eller tiden det krävs för att bygga en attraktiv och lockande företagssida på instagram, Facebook eller LinkedIn. Det är här vi kommer in i bilden. Vi kan ta över era sociala medier och göra regelbundna inlägg och se till att besökare får ett gott och professionellt intryck av er verksamhet. 

MARKNADSFÖRING

Marknadsför på sociala medier

Vi på COIO har erfarenhet av marknadsföring på sociala medier och kan tillsammans med vår mediapartner SI Media skapa materialet för en framgångsrik marknadsföring på sociala medier. Vi lägger upp en marknadsföringsstrategi och budgetförslag utifrån era mål med marknadsföringen.

STRUKTURERAT

Långsiktigt upplagt

När vi lägger upp en långsiktig marknadsföringsplan tar vi hänsyn till era mål. Det kan till exempel handla om att öka allmän kännedom om ert varumärke eller att direkt öka försäljningen i er verksamhet. Vare sig ni lanserar något nytt eller vill väcka något äldre till liv så har vi en långsiktigt hållbar och professionell infallsvinkel i marknadsföringsstrategin. 

KOM IGÅNG

Kontakta oss för att komma igång

COIO är ett företag som erbjuder tekniska lösningar för såväl stora som små företag. Vi har en bred och djup teknisk kompetens inom programmering och grafisk design. 

Kontakt

Copyright © 2021 All Rights Reserved

Vi använder cookies för att förbättra vår sida.