Boka ett kostnadsfritt möte idag!

TJÄNST

HYR EN KONSULT

Behöver ni en extra utvecklare? Inga problem, vi har civilingenjörer i datateknik med erfarenhet och kunskap inom flera stora programmeringsområden. MySQL, SQLite, React, React native, Flutter, Java, Python och Interaktionsdesign är områden vi kan erbjuda konsultation inom. Just nu erbjuder vi endast it konsulter i Malmö, Köpenhamn, Lund och på distans. 

It-konsultation

TEKNOLOGIER

Programmering

Vi har erfarenhet av att arbete med apputveckling, webbutveckling, databasutveckling, REST API utveckling och kan bidra till det bättre för ert företag. Teknologier vi är familjära med är JavaScript (framför allt React), React native, Flutter, MySQL, SQLite, Python och Java. Kontakta oss och beskriv vad ni behöver så sätter vi rätt person på rätt jobb. 

FÖRDELAR

Konsult från COIO

Hos COIO har vi en nöjdhetsgaranti vilket innebär att vi inte fakturerar för arbete som våra kunder inte är nöjda med. Vi siktar alltid på att göra våra kunder så nöjda som möjligt och utför endast arbete av hög kvalité. Vi erbjuder duktiga konsulter till ett bra pris. 

KOM IGÅNG

Kontakta oss för att komma igång

COIO är ett företag som erbjuder tekniska lösningar för såväl stora som små företag. Vi har en bred och djup teknisk kompetens inom programmering och grafisk design. 

Kontakt

Copyright © 2021 All Rights Reserved

Vi använder cookies för att förbättra vår sida.